У Києві ще чотири нові випадки захворювання на коронавірус

У Києві ще чотири нові випадки захворювання на коронавірус

Кількість хворих на коронавірус у Києві зросла до 28 осіб

У понеділок, 23 березня, Київ отримав ще 4 лабораторно підтверджені випадки коронавірусу. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко. Таким чином, у столиці вже 28 хворих на коронавірус. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні вдень ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 4 лабораторно підтверджені випадки захворювання на коронавірус. Тобто кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в столиці до 28 осіб», - повідомив мер столиці.

Серед нових 4 випадків - 17-річна дівчина, яка повернулася з навчання в Лондоні, 53-річна жінка, яка контактувала із хворим у Київській області, жінка віком 28 років - повернулася з Австрії, та 21-річний юнак, який контактував із хворим родичем.

Двоє пацієнтів перебувають в Олександрівській лікарні, а двоє - на самоізоляції лікуються вдома під контролем лікарів.

«Сьогодні, коли в Україну спецрейсами з-за кордону повертаються десятки тисяч українців, ми отримуємо загрозу можливого швидкого розповсюдження інфекції. Я звертаюся до МВС посилити контроль за дотриманням киянами суворих обмежувальних заходів, особливо тими, які прибувають у країну. А також  - виконання підприємствами та установами заходів щодо організації дистанційної роботи співробітників. Ми повинні максимально обмежити кількість соціальних контактів!» - наголоси Кличко.

Нагадаємо, за даними МОЗ, станом на вечір 22 березня у Києві підтверджено 29 випадків інфікування COVID-19. За добу виявлено 20 нових випадків.

23 березня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 24 випадки захворювання на коронавірус у столиці.

Кияни повідомляють, що 23 березня до інфекційного відділення Олександрівської лікарні Києва, куди доставляють хворих на коронавірус, вишикувалася черга зі швидких.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: