Киянин отримав чотири роки тюрми за зберігання наркотиків

Заборонену речовину чоловік придбав через мережу інтернет

У ході реалізації оперативної інформації щодо незаконного зберігання наркотичних речовин столичні правоохоронці затримали чоловіка.

Під час санкціонованого обшуку квартири правопорушника слідчі виявили 22 поліетиленових пакетики з речовиною, схожою на метадон. Виявлене вилучили та направили на експертизу, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Експертні дослідження підтвердили, що вилучена речовина є метадоном. Також поліцейські встановили, що чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Вироком Святошинського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки.

Нагадаємо, 26 червня в Києві біля Кабінету міністрів відбувся перформанс. Учасниками акції під назвою «Полювання на відьом» стали люди, які вживають або раніше вживали наркотики. Учасники дійства вважають, що за вживання наркотиків потрібно скасувати кримінальну відповідальність і ввести адміністративну.