На Київщині нелюд із сокирою посеред вулиці напав на багатодітну жінку (фото, відео)

Наразі за життя жінки борються лікарі
Фото: Нацполіція

Нападник безжально бив жінку сокирою по голові

13 жовтня близько 21 години на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення від небайдужих людей про те, що на одній з вулиць села Погреби виявили непритомну скривавлену жінку. На місце події одразу прибули оперативники, наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції та медики. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів, слідчих дій та оперативно встановили особу зловмисника та затримали його на території Одещини у порядку ст.208 КПК України.

Нападником виявився 42-річний житель Балти.

Чоловік зізнався у скоєному злочині та пояснив поліцейським, що того вечора, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, наніс жінці декілька ударів сокирою по голові, пограбував, а потім втік.

42-річну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу. Наразі за її життя борються лікарі. Жінка має на утриманні четверо дітей.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), п. 7 ч. 2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення. Досудове розслідування триває.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.