На Київщині визнали керівником року очильницю патрульної поліції Борисполя

Майя Бреславська

Начальника Управління патрульної поліції в місті Бориспіль визнали керівником року

Традиційний для Борисполя конкурс – «Молода людина року». Вже не один рік поспіль активні та цілеспрямовані особистості отримують із рук міського голови нагороду за свої старання. Головна мета конкурсу – відзначити людей, які роблять вагомий внесок у розвиток рідного міста. Нагородження відбувається у рамках відзначення Дня молоді.

Конкурс проводиться за 12 номінаціями. Цього року в одній із них, а саме «Молодий керівник року», перемогла начальник УПП у місті Бориспіль Майя Бреславська.

Про це інформує прес-служба Національної поліції, повідомляє «Главком».

«Здатність керувати й примати важливі рішення не приходять з віком, а я є результатом наполегливої роботи, у першу чергу, над собою. Впевненість і віра у власні сили та переконання – ось кредо цьогорічного переможця у номінації «Молодий керівник року». Новаторський та дієвий підхід, висока самоорганізація, постійне підвищення рівня майстерності – ознаки властиві керівнику за покликанням», – зауважила ведуча під час нагородження.

Майя Бреславська подякувала за надану можливість отримати таку нагороду. Адже це характеризує весь особовий склад Управління в Борисполі: 

«Дякую бориспільцям за підтримку. Дякую керівництву міста за плідну співпрацю. Дякую всьому особовому складу нашого Управління за вашу відданість своїй роботі. Зі святом!»