На Великдень столичні рятувальники нестимуть службу у храмах

Рятувальники три дні пильнуватимуть за безпекою громадян

Цими вихідними, на Великдень, столичні рятувальники працюватимуть в посиленому режимі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Києві.

«У ніч на великодню неділю прийнято ходити до церкви на вечірню службу. Свято святом, проте для рятувальників головне одне – протипожежна безпека. Тому, пильнуватимуть за безпекою громадян рятувальники в посиленому режимі усі три дні», - йдеться в повідомленні.

На щодобове чергування заступатиме 391 чоловік особового складу та 92 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Окрім того, залучатимуться рятувальники до чергувань безпосередньо на місцях богослужіння, а це – 157 культових закладів.

Сьогодні для співробітників Головного управління проведено додатковий інструктаж щодо несення служби в ці дні. Очільник Київського гарнізону Андрій Ватолін наголосив на пильності і відповідальності кожного співробітника, адже на кону безпека громадян.

Як відомо, 30 березня в Україні почалися масштабні перевірки пожежної безпеки.

5 квітня рятувальники Печерського району провели інформаційний рейд в Києво-Печерській лаврі щодо уникнення надзвичайних ситуацій напередодні пасхальних свят.