Нардеп Мельниченко клонувався. Журналісти знайшли докази (ФОТО)

Персональна картка нардепа нерідко «гуляє» Верховною Радою

Народний депутат Володимир Мельниченко минулого тижня зміг одночасно голосувати за закон про мову у Верховній Раді і домовлятися про гроші з прем’єром Гройсманом у Кам’янець-Подільському. На цей факт звернули увагу журналісти місцевого сайту Vdalo.info.

Про свій візит у четвер, 4 жовтня, до рідного Кам’янця народний депутат Володимир Мельниченко повідомив на власній сторінці у Facebook.

«Вважаю перемогою, що прем’єр-міністр пообіцяв вже найближчим часом виділити 2,6 млн. грн. на ремонт фасаду центрального корпусу та огорожі Подільського національного університету імені І. Огієнка», – відзвітував Мельниченко.

А от про «активну» роботу нардепа у парламенті говорять дані з офіційного сайту Верховної Ради. У документах зазначається, що Володимир Мельниченко у четвер пройшов письмову та електронну реєстрації. Зареєструвавшись 4 жовтня, картка нардепа 13 разів голосувала «за», один раз він «утримався» та ще 31 раз карта була активована в системі «Рада», проте не голосувала. Як видно з результатів голосування, картка Мельниченка голосувала о 10, 11 ,14 та 17 годинах.

«Це ще одне підтвердження того, що нерідко парламентську більшість у Верховній Раді формують лише картки народних депутатів, а не вони самі», - пише Vdalo.info.

Журналісти видання додають, що свою активну діяльність одночасно у різних містах України Володимир Мельниченко поки ніяк не коментує.