Нардеп Мельниченко клонувався. Журналісти знайшли докази (ФОТО)

Нардеп Мельниченко клонувався. Журналісти знайшли докази (ФОТО)

Персональна картка нардепа нерідко «гуляє» Верховною Радою

Народний депутат Володимир Мельниченко минулого тижня зміг одночасно голосувати за закон про мову у Верховній Раді і домовлятися про гроші з прем’єром Гройсманом у Кам’янець-Подільському. На цей факт звернули увагу журналісти місцевого сайту Vdalo.info.

Про свій візит у четвер, 4 жовтня, до рідного Кам’янця народний депутат Володимир Мельниченко повідомив на власній сторінці у Facebook.

«Вважаю перемогою, що прем’єр-міністр пообіцяв вже найближчим часом виділити 2,6 млн. грн. на ремонт фасаду центрального корпусу та огорожі Подільського національного університету імені І. Огієнка», – відзвітував Мельниченко.

А от про «активну» роботу нардепа у парламенті говорять дані з офіційного сайту Верховної Ради. У документах зазначається, що Володимир Мельниченко у четвер пройшов письмову та електронну реєстрації. Зареєструвавшись 4 жовтня, картка нардепа 13 разів голосувала «за», один раз він «утримався» та ще 31 раз карта була активована в системі «Рада», проте не голосувала. Як видно з результатів голосування, картка Мельниченка голосувала о 10, 11 ,14 та 17 годинах.

«Це ще одне підтвердження того, що нерідко парламентську більшість у Верховній Раді формують лише картки народних депутатів, а не вони самі», - пише Vdalo.info.

Журналісти видання додають, що свою активну діяльність одночасно у різних містах України Володимир Мельниченко поки ніяк не коментує.




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: