Нові кросівки за мовчання. Під Києвом жінка наїхала на дівчину і намагалася її підкупити (відео)

Колесо машини потрапило на ногу дівчинці
Фото: rbc.ua

Машина порушниці ПДР навіть не пригальмувала перед пішохідним переходом

Під Києвом у Білій Церкві жінка за кермом легковика наїхала на дівчинку, яка переходила дорогу у належному місці. Після події водійка авто пообіцяла постраждалій купити нові кросівки, щоб та не зверталася до поліції та швидкої допомоги. Про це повідомляє Telegram-канал «Київське чтиво».

Повідомляється, що колесо машини потрапило на ногу дівчинці, і тій довелося бити телефоном по авто, щоб водійка від'їхала.

Також у мережі опублікували відео, зняте реєстратором в автомобілі свідка дорожнього інциденту. На кадрах видно, що машина порушниці ПДР навіть не пригальмувала перед пішохідним переходом, по якому йшла дівчинка, переходячи на інший бік вулиці.

[TWITTER] [/TWITTER]

Після наїзду через кілька секунд автоледі здала трохи назад, і постраждала дівчинка, вже накульгуючи, перейшла по «зебрі» на пішохідну частину.

Свідок ДТП поспішив до неї, а незабаром підійшла і сама жінка-водій, яка наїхала на дитину.

У публікації йдеться, що жінка попросила не викликати правоохоронців і медиків «швидкої», щоб у неї не було проблем. І вирішила відкупитися новими кросівками, які пообіцяла придбати для постраждалої.

Однак, як з'ясувалося, жінка про обіцянку благополучно забула – за цілий тиждень з часу інциденту вона жодного разу не поцікавилася самопочуттям постраждалої. Тепер сім'я дівчинки написала заяву до поліції, і справа йде до суду.

Нагадаємо, на Київщині горе-водій вдарив іномарку та наїхав на її власника. За версією очевидців, неадекватний водій Audi перебував за кермом в трусах, футболці та босоніж.