Поліцейські під час оформлення ДТП вилучили у чоловіка наркотики

Розпочато кримінальне провадження.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції, який у ході встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди побачив, що один із учасників поводив себе підозріло, тож правоохоронець викликав слідчо-оперативну групу Подільського управління поліції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

У присутності понятих правоохоронці виявили та вилучили з машини 30-річного киянина два пакети з подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на канабіс, та згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка нагадувала амфетамін.

Вилучені докази направлені для проведення експертизи.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.