Рятувальники дістали з Дніпра тіло невідомого чоловіка

Тіло знайдено у затоці річки Дніпро на відстані 3 м від берега

У неділю, 15 квітня, у Дарницькому районі столиці на вул. Зарічній, у затоці річки Дніпро на відстані 3 м від берега знайшли тіло людини. Повідомлення надійшло до столичної Служби порятунку 101 о 13:38 від правоохоронних органів, інформує прес-служба рятувальників Києва.

На місце події було направлено чергове відділення 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники дістали тіло невідомого чоловіка та передали його правоохоронним органам.

Причини трагедії та особу чоловіка встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що 8 квітня о 22:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків знаходяться на острові Жуков та потребують допомоги. На місце пригоди негайно прибули рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. По прибуттю було встановлено, що компанія з 5-ти чоловіків хотіли на човні переплести на острів. Двоє чоловіків дісталися острова, а троє чоловіків перекинулися на човні. Рятувальники за допомогою аероглісера доставили двох чоловіків до берега.

Біля острова Жуков ведуться масштабні пошукові роботи.

12 квітня увечері у Києві знайшли тіла двох із трьох чоловіків, які перевернулися на човні біля острова Жуків 8 квітня