Знайдено тіла двох чоловіків, який перевернулися на човні на Дніпрі (фото, відео)

Знайдено тіла двох чоловіків, який перевернулися на човні на Дніпрі (фото, відео)

Роботи з пошуку тіла третього чоловіка розпочалися вранці 13 квітня

У четвер, 12 квітня, увечері у Києві знайшли тіла двох із трьох чоловіків, які перевернулися на човні біля острова Жуків 8 квітня. Про це повідомляє «Очевидець 112» на Facebook.

«Одного чоловіка знайшли. Знайшли не рятувальники. Брат загиблого і друзі інших з тих, кого шукають, найняли своїх водолазів. І один з них знайшов неподалік від берега тіло, яке було заплутано в рослинах, і дістати його було проблематично», - розповіла кореспондент.

5_22

Пізніше було виявлено тіло другого чоловіка. Його приватні дайвери дістати не змогли. Тіло знаходилося у мулі на глибині близько 9 м. Роботи проводили рятувальники ДСНС.

О 21:03 вони витягнули тіло другого загиблого.

Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Києві, у зв'язку з новою інформацією щодо можливого знаходження тіла чоловіка, пошукові роботи перенесені в інший сектор акваторії річки Дніпра. 

З моменту проведення пошукових робіт у водолазів не було достовірної інформації, тому пошукові роботи розпочалися з первинних свідчень свідків і інформація щодо можливої трагедії змінювалась.

Наразі проводяться пошукові роботи тіла третього чоловіка. Для безпеки, пошукових робіт водолазів здійснюються посилені заходи безпеки. 

Пошукові роботи розпочнуться 13 квітня о 06:00.

Нагадаємо, що 8 квітня о 22:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що двоє чоловіків знаходяться на острові Жуков та потребують допомоги. На місце пригоди негайно прибули рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. По прибуттю було встановлено, що компанія з 5-ти чоловіків хотіли на човні переплести на острів. Двоє чоловіків дісталися острова, а троє чоловіків перекинулися на човні. Рятувальники за допомогою аероглісера доставили двох чоловіків до берега.

9 квітня повідомлялося, що біля острова Жуков ведуться масштабні пошукові роботи.

Станом на вечір 12 квітня, було обстежено 132,3 тис. кв. м акваторії річки Дніпро.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: