Середньовіччя у центрі Києва: на Співочому полі відбудеться лицарський турнір

На Співочому полі пройдуть поєдинки серед лицарів

У суботу, 9 червня, в головному event-парку цього літа в Києві відбудеться лицарський турнір.

На Співочому полі пройдуть поєдинки серед лицарів, змагання з середньовічних танців, виступ козацького колективу, середньовічні ігри з глядачами і різні майстер-класи.

«Минулої неділі вже відбувся концерт «Велике весілля», на якому були присутні 5 тисяч гостей і 200 пар молодят, також виступили кілька десятків відомих артистів. Пізніше ми проведемо ще кілька великих заходів, щоб киянам та гостям столиці не довелося нудьгувати цього літа», - розповів керівник компанії «Grand Event» і організатор заходів Денис Погорілко.

Відкриття лицарського турніру відбудеться 9 червня о 11:00 за адресою: вул. Лаврська, 33. Завершиться захід о 19:00 нагородженням переможців.

Вхід для дорослих - 50 грн, для дітей - 25 грн. Пенсіонери, учасники АТО, інваліди 1 і 2 групи, а також учасники наслідків аварії на Чорнобильській АЕС зможуть пройти безкоштовно.

Нагадаємо, що протягом усього літа на території парку «Співоче поле» будуть працювати тюбинг-гірки, мотузковий парк та дитячі атракціони. Крім того, організатори вже анонсували великий рок-концерт і оперний фестиваль О-fest, а також концерт ТОП-артистів в рамках Великої виставки квітів і святкування Дня Козака.