Син покійного Мельника організував кампанію за перейменування вулиці Ірпеня на честь свого батька

Петро Мельник очолював Податкову академію з 1991 року

Студентів податкової академії в Ірпені змушують підписатися «за» перейменування центральної вулиці на честь Мельника

У Національному університеті державної фіскальної служби України почали збір підписів за перейменування центральної вулиці Ірпеня – Університетської – на вулицю Петра Мельника. Про це повідомила журналістка, мешканка Ірпеня Михайлина Скорик на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, така ініціатива належить сину покійного Петра Мельника – Максиму.

«Син Максим Мельник настроєний дуже серйозно, організував цілу кампанію, отримав всі дозволи і хоче довести справу до кінця», - зазначила Скорик.

За її інформацією, всім групам вишу роздано списки для підписання всіма студентами «за» перейменування.

«З вишу пишуть - цитую дослівно, мовою оригіналу: «На данный момент в универе всем группам розданы списки для подписи всеми студентами ЗА переименование улицы... Мельник младший ни чем не хуже старшего знает где надавить. В этой стране никогда ничего не поменяется. Потому что только вор имеет деньги откупиться, только взяточник имеет деньги для подкупа других. Печально только то, что СТУДЕНТЫ-молодежь (надежда на будущее страны) уже столь безмолвно готовы продать голоса за свое благополучие в универе», - додала Скорик.

Нагадаємо, екс-ректор Національного університету державної фіскальної служби України Петро Мельник 16 грудня помер в лікарні «Феофанія» від двосторонньої пневмонії. 

Як відомо, Мельник очолював Податкову академію з 1991 року, яка тоді мала назву Ірпінський індустріальний коледж.

Нагадаємо, що прокуратура звинувачувала Петра Мельника в незаконному відчужені нерухомого майна Національної академії державної податкової служби, однак 2017 року міський суд Ірпеня виправдав його.

Читайте інтерв’ю:

Петро Мельник: Чотири бугаї приковували мене до ліжка…