Співачку Камалію пограбували у столичному магазині

Співачка Камалія

Поліція розшукує грабіжників

У співачки Камалії у столичному торговельному центрі Ocean Plaza вкрали мобільний телефон. Про це «зірка» розповіла в Instagram.

Камалія опублікувала фото з дочками Арабеллою і Мірабеллою і співробітниками поліції, які за її викликом провели низку першочергових слідчих дій.

[TWITTER]

[/TWITTER]

Правоохоронці проводять розшукові заходи для встановлення та затримання особи, причетної до вчинення цього кримінального правопорушення, повідомила пресслужба поліції Києва.

«До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у відвідувачки магазину на вулиці Антоновича вкрали мобільний телефон. На місці події правоохоронці провели ряд першочергових слідчих дій, відпрацювали відео з камер спостереження, опитали свідків та потерпілу. Попередньо поліцейські встановили, що коли жінка відволіклася на товар, невстановлена особа витягнула у неї із кишені смартфон», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.