У «Борисполі» з’являться чотири готелі

Будівництво одного з готелів в аеропорту розпочнеться навесні

У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» планують побудувати чотири готелі. Про це розповів генеральний директор аеропорту Павло Рябікін в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна».

Будівництво одного із готелів почнеться навесні цього року.

«На сьогоднішній день ми видали технічні умови на підключення до мереж для двох об'єктів, які позиціонуються як готелі. Їх будують приватні інвестори. Ще дві компанії цікавляться. Тому ми маємо в полі зору чотири потенційних готелі. При цьому на одному з них будівельні роботи почнуться вже навесні цього року», - сказав Рябікін.

За його словами, це дасть близько 200 номерів, що дозволить охопити базовий попит і розвиватися в цьому напрямку далі.

Він не назвав компанії, що будуватимуть готелі. «Я ніяких гучних імен з точки зору операторів готельного бізнесу не чув, оскільки самі оператори не будують, а беруть в управління», - сказав Рябікін.

Як повідомляв «Главком», 19 грудня 2018 року адміністрація аеропорту «Бориспіль» заявила, що вводить тимчасове обмеження на прибуття імпортних вантажів на термінал для вантажних та пасажирських повітряних суден у зв’язку з тим, що вантажі в аеропорту «Бориспіль» нема кому розвантажувати і сортувати. Зазначалося, що обмеження діятимуть з 24 грудня 2018 року до 4 січня 2019 року. 

Після Нового року «Бориспіль» відновив прийом імпортних вантажів і посилок.