Кінець поштового колапсу у «Борисполі»: аеропорт відновив прийом вантажів

Кінець поштового колапсу у «Борисполі»: аеропорт відновив прийом вантажів
«Бориспіль» відновив прийом імпортних вантажів 

Вантажний термінал аеропорту працює в штатному режимі

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» відновив прийом імпортних вантажів і посилок після введення обмежень наприкінці грудня. Про це повідомила theБабелю прес-секретар аеропорту Тетяна Ярош.

«Так, в даний час вантажний термінал працює в штатному режимі», — повідомила вона.

Між тим, в «Укрпошті» повідомили, що зараз обробляється пошта, яку отримали раніше, але не відвантажили. «Укрпошта» планує повернутися до стандартних термінів доставки вже до кінця січня», — йдеться в повідомленні.

Там додали, що для стабілізації роботи «Укрпошта» домовилася з усіма партнерськими авіалініями збільшити до 30% щоденну квоту вивезення пошти на кожному рейсі. Крім того, авіалінії на всі робочі зміни вивели додатковий персонал та обробляють вантажі й пошту із залученням приватних хендлінгових компаній.

Як повідомляв «Главком», 19 грудня адміністрація аеропорту «Бориспіль» заявила, що вводить тимчасове обмеження на прибуття імпортних вантажів на термінал для вантажних та пасажирських повітряних суден у зв’язку з тим, що вантажі в аеропорту «Бориспіль» нема кому розвантажувати і сортувати. Зазначалося, що обмеження діятимуть з 24 грудня 2018 року до 4 січня 2019 року. 

Люди були шоковані через таку ситуацію в аеропорту. Адже під снігом опинилася термінова кореспонденція, товари і навіть запчастини для підприємств.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: