У Києві двоє чоловіків лопатою забили до смерті товариша по чарці (фото, відео)

На місці злочину працювали патрульні та слідчо-оперативні групи
Фото: Нацполіція

Зловмисникам загрожує довічне ув'язнення

На проспекті Науки киянин виявив чоловіка без ознак життя і зателефонував до поліції. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи столичного главку та територіального підрозділу.

Працівники карного розшуку розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, а слідчі встановили обставини загибелі чоловіка. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Згідно з висновком лікарів, смерть потерпілого настала внаслідок множинних ушкоджень тіла та голови. Ми з’ясували, що напередодні у підвалі багатоповерхівки чоловік розпивав спиртні напої із двома знайомими, один із яких там мешкає та працює двірником. Під час відпочинку між товаришами виник конфлікт, який переріс у штовханину. Двоє учасників конфлікту почали бити третього лопатою, внаслідок чого той отримав смертельні травми», - розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Олег Самойлик.

Після бійки спільники винесли знайомого на подвір’я, а самі пішли спати.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – мешканці столиці, 1973 та 1989 років народження, які раніше мали проблеми із законом.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за п. 12, ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру та судом вирішується питання про обрання запобіжних заходів. За скоєне фігурантам загрожує довічне ув’язнення.