У Києві двоє чоловіків лопатою забили до смерті товариша по чарці (фото, відео)

У Києві двоє чоловіків лопатою забили до смерті товариша по чарці (фото, відео)
На місці злочину працювали патрульні та слідчо-оперативні групи
Фото: Нацполіція

Зловмисникам загрожує довічне ув'язнення

На проспекті Науки киянин виявив чоловіка без ознак життя і зателефонував до поліції. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи столичного главку та територіального підрозділу.

Працівники карного розшуку розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, а слідчі встановили обставини загибелі чоловіка. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Згідно з висновком лікарів, смерть потерпілого настала внаслідок множинних ушкоджень тіла та голови. Ми з’ясували, що напередодні у підвалі багатоповерхівки чоловік розпивав спиртні напої із двома знайомими, один із яких там мешкає та працює двірником. Під час відпочинку між товаришами виник конфлікт, який переріс у штовханину. Двоє учасників конфлікту почали бити третього лопатою, внаслідок чого той отримав смертельні травми», - розповів начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Олег Самойлик.

Після бійки спільники винесли знайомого на подвір’я, а самі пішли спати.

Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – мешканці столиці, 1973 та 1989 років народження, які раніше мали проблеми із законом.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за п. 12, ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру та судом вирішується питання про обрання запобіжних заходів. За скоєне фігурантам загрожує довічне ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: