У Києві Honda вилетіла з дороги, перекинулася і загорілася

Рятувальники оперативно погасили загоряння автомобіля
Фото: Інформатор

Одного з пасажирів забрала «швидка», троє інших відбулися шоком і несуттєвими травмами

У п'ятницю, 26 жовтня, на проспекті Гагаріна в Києві водій автомобіля Honda Accord не впорався з керуванням: на слизькій дорозі машину винесло на узбіччя, де вона перекинулася і загорілася.

Аварія сталася близько 00:40. Про це повідомляє Інформатор.

Honda рухалася по проспекту Гагаріна. Водій планував повернути на провулок Карельський, але через мокру дороги не впорався з керуванням, машина перелетіла через бордюр, перекинулася і загорілася. В автомобілі знаходилося четверо хлопців.

За словами водія, він їхав приблизно 100 км/год. Але свідки події стверджують, що швидкість була вище. На вулиці йшов дощ і мокра дорога завадила водієві здійснити поворот. Водій стверджує, що після удару об перше дерево Honda вже почала горіти. На узбіччі автомобіль перекинувся кілька разів, після чого врізався в інше дерево, і залишився лежати перекинутий набік.

Всі, хто був у салоні, швидко покинули палаюче авто. Одного з пасажирів забрала «швидка», троє інших відбулися шоком і несуттєвими травмами.

Рятувальники оперативно погасили загоряння. На місці працювала патрульна поліція. Попередньо, водій був тверезий, але його все ж відвезли на огляд. Причини ДТП встановить слідство.

Як повідомлялося, на вулиці Солом'янській протягом трьох годин на одній ділянці відбулися дві автомобільні аварії. А п'яний ралійний гонщик влаштували розбірки з поліцією.