На Солом’янці зіткнулися п’ять автівок: п’яний гонщик влаштував дебош

На Солом’янці зіткнулися п’ять автівок: п’яний гонщик влаштував дебош
Volkswagen занесло і він влетів в бордюр
Фото: Інформатор

На одній ділянці сталося дві ДТП

На вулиці Солом'янській протягом трьох годин на одній ділянці відбулися дві автомобільні аварії. Спочатку зіткнулися автомобілі Mercedes GL і Volkswagen Passat, а потім Mitsubishi Pajero Sport влетів в Toyota Hilux і евакуатор, який забирав Volkswagen.

Перше ДТП сталася у середу, 24 жовтня, близько 20:30, друга - о 23:30. Про це повідомляє Інформатор.

Перша аварія сталася на даній ділянці, коли Volkswagen Passat намагався обігнати Mercedes GL по зустрічній смузі. Водій Passat не розрахував траєкторію і, коли перебудовувався у свою смугу, зачепив Mercedes. Від зіткнення Volkswagen занесло і він влетів в бордюр. Після зіткнення водій Passat вибіг з машини, зняв з неї номерні знаки, пересів у без номерів машину Audi, що приїхала, і став чекати поліцію. В результаті зіткнення у Mercedes пошкоджено передню частину - відбитий бампер. У Volkswagen сильно пошкоджена вся передня частина. В результаті зіткнення ніхто не постраждав.

Коли закінчилося оформлення першої ДТП і Volkswagen Passat вже забирав евакуатор, на цьому ж місці сталася ще одна аварія. Водій Toyota Hilux намагався об'їхати місце першої ДТП. У цей момент в нього і в евакуатор влетів Mitsubishi Pajero Sport з п'яним водієм і пасажиркою. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не помітив евакуатор і в останній момент намагався піти від зіткнення, але врізався в нього і Toyota. Водієм Pajero Sport виявився ралійний гонщик Ярослав Поляченко. У нього були всі ознаки алкогольного сп'яніння, однак проходити тест на Драгер він відмовився. Замість цього він почав вести себе агресивно і лаявся з представниками поліції. Його друг, який приїхав, щоб підтримати товариша, був ще більш агресивний - його довелося закувати в наручники і доставити в управління поліції. На щастя, і в цей раз ніхто не постраждав.

На місці аварій працювало кілька екіпажів патрульної поліції. Деталі обох ДТП встановить слідство.

Як повідомляв раніше «Главком», у вівторок, 23 жовтня, у масштабній ДТП на бульварі Лесі Українки постраждали близько 20 автомобілів. 

Пізніше у поліції поінформували, що постраждав 21 автомобіль. 

Поліцейські встановлюють причини аварії. Відкрито кримінальне провадження.

Дивіться також відео, на якому знято момент ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: