У Києві оголошено кращих експортерів року (список)

Переможцями стали 22 столичних підприємства

Комісія із проведення конкурсу визначила суб’єктів господарювання – експортерів, яким присвоюється диплом та знак «Кращий експортер року». Переможцями стали 22 столичних підприємства. Загалом на участь у конкурсі цього року було подано понад 30 заявок. Про це повідомили у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва Київської міської держадміністрації.

«Розвиток експортних можливостей київських виробників – це вагома складова у формуванні позитивних тенденцій розвитку економіки столиці. Саме тому з метою сприяння реальному сектору економіки міська влада проводить важливі заходи щодо підтримки експорторієнтованих промислових підприємств, серед яких і ті, що можуть репрезентувати наших виробників на міжнародному рівні. Перемога у конкурсі «Кращий експортер року» – це відзнака потужності столичних підприємств, засвідчення їхнього вагомого внеску у розвиток економіки міста Києва», – зауважив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук.

Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та знаками «Кращий експортер року». Офіційна церемонія нагородження відбудеться 5 червня під час проведення виставки-презентації промислової продукції київських виробників «Зроблено у Києві» у Міжнародному виставковому центрі.

Конкурс «Кращий експортер року» проводиться із 2015 року з метою підвищення конкурентоспроможності та розвитку експортних можливостей київських виробників.

Підприємства-переможці конкурсу «Кращий експортер року» за результатами зовнішньоекономічної діяльності у 2017 році

1.

ТОВ «УКРПРОДПРОМПОСТАЧ»

2.

ТОВ «Київська макаронна фабрика»

3.

ПрАТ «ОБОЛОНЬ»

4.

ТОВ «Київський фурнітурний завод»

5.

ТОВ «РІФ-1»

6.

НВ ПП «АНЄГ»

7.

ТОВ «Новий Друк»

8.

ТОВ «Пролог Семікор»

9.

ПАТ НВЦ «Борщагівський ХФЗ»

10.

ПАТ «ФАРМАК»

11.

ПрАТ з ІІ «Слобожанська Будівельна кераміка»

12.

ТОВ «АТЕМ ГРУП»

13.

ПрАТ «Київське ЦКБ арматуробудування»

14.

ТОВ «Комерційно-промислова фірма «ПРОМІКС

15.

ВАТ «МЕРИДІАН» ім. С.П. Корольова

16.

КП СПБ «Арсенал»

17.

ТОВ «РОСТОК ЕЛЕКОМ»

18.

ПАТ «НВО «Київський завод автоматики»

19.

ТОВ «ЕЛВАТЕХ»

20.

ПрАТ «УХЛ-МАШ»

21.

ДП «Завод 410 ЦА»

22.

ДП «Київський бронетанковий завод»