У столиці шість днів триватиме фестиваль Kyiv Art Week

20-26 травня у Києві триватиме четвертий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week.

Під час фестивальних заходів можна буде побачити низку інсталяцій і художніх спецпроектів у місті, ознайомитися із освітньою програмою, відвідати показ короткометражних фільмів про сучасне українське мистецтво і великий ярмарок галерей і арт-об’єктів Kyiv Art Fair, який відкриється 23 травня.

Цьогоріч на ярмарку буде представлено і виставлено на продаж понад тисячу робіт світових і українських художників. Це знакова подія, на яку з’їжджаються впливові діячі мистецтва, колекціонери і представники світових і українських культурних інституцій. Традиційно ярмарок буде проходити у комплексі «Торонто-Київ» у самому центрі столиці. Ярмарок триватиме із 23 до 26 травня.

Тема Kyiv Art Week – 2019: «Це не змагання» (This Is Not A Competition).

Одна з цілей Kyiv Art Week – розвиток художньої інфраструктури Східно-Європейського регіону. Фестиваль виступає ініціатором різнобічних взаємодій у культурному полі, а також майданчиком для демонстрації різних напрямів у сучасному світовому мистецтві.

Kyiv Art Week проводиться за підтримки Департаменту культури КМДА з ініціативи українських культурних інституцій та діячів.

Нагадаємо, 25 та 26 травня на киян та гостей міста чекає велика святкова програма, яка нараховує 26 заходів різноманітної тематики. Центральною подією святкування Дня Києва стане великий концерт на Контрактовій площі легендарного гурту «Space» Дідьє Маруані у супроводі симфонічного оркестру.