У столиці судитимуть розбійників, які відібрали у підприємця автомобіль

У лютому 2016 року двоє зловмисників, погрожуючи пістолетом, відібрали у приватного підприємця 10 тисяч гривень та автомобіль «Деу Ланос».

До поліції Солом’янського району столиці звернувся власник фірми з надання послуг щодо перевезення пасажирів. Чоловік розповів: близько четвертої години ранку до його офісу, що знаходиться на вулиці Волинській, увірвалися двоє чоловіків.

Один із них мав при собі пістолет та погрожував його застосувати, якщо не будуть виконані деякі вимоги. У результаті зловмисники відібрали у потерпілого гроші в сумі 10 тисяч гривень та автомобіль «Деу Ланос». Після цього з місця вчинення правопорушення втекли. Про це повідомляє прес-служба Національної поіції

Співробітники поліції ретельно оглянули місце злочину та розпочали пошуки зловмисників. Згодом оперативникам вдалося встановити місцезнаходження викраденого авто: злодії встигли продати його за 700 доларів США.

Начальник Солом’янського управління поліції Павло Василенко розповів:

«У ході проведення оперативних заходів вдалося встановити підозрюваних. Одного із них – 43-річного уродженця Чернігівської області – затримали відразу, іншого - розшукували. Викрадену автівку повернули власнику».

Слідчі Солом’янського управління поліції розслідували два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 187 (Розбій) та за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Матеріали цих кримінальних проваджень із обвинувальними актами направили до суду.

Потерпілий від злочинних дій нападників подякував правоохоронцям:

«За півроку я вже вдруге звертаюся до співробітників поліції. Минулого разу у мене також викрали автомобіль із таксопарку моєї служби таксі. Завдяки професійним діям оперативників, обидві машини знайшли і повернули мені. За це я їм щиро вдячний.»