Уламки російського безпілотника впали у дворі житлового будинку в Києві (оновлено)

У Києві на місці падіння уламків працюють рятувальники
фото: ДСНС

У столиці уламки впали на житловий будинок

У ніч на 7 вересня, внаслідок обстрілів російських ударних безпілотників, у Печерському районі Києва зафіксовано падіння уламків. За попередньою інформацією, уламки впали у дворі житлового будинку. Про це інформує КМВА.

«Внаслідок атаки російських ударних БпЛА в Печерському районі Києва зафіксовано падіння уламків. Попередньо, у дворі житлового будинку. Інформація уточнюється. На місці слідують оперативні підрозділи», – йдеться в повідомленні.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив про інцидент та запевнив, що на місце вже прямують оперативні підрозділи для оцінки ситуації та надання необхідної допомоги.

За даними Київської міської військової адміністрації падіння уламків зафіксовано і в Дніпровському р-ні міста. Попередньо, на території дитячого садочку. Оперативні служби слідують на місце. Інформація щодо руйнувань чи потерпілих уточнюється.

Пізніше о 3:51 начальник КМВА Сергій Попко уточнив, що внаслідок атаки російських ударних дронів в Печерському районі сталося загоряння на відкритій території на площі приблизно 10 м кв. На місці працює ДСНС. Попередньо, без жертв та руйнувань. Дані уточнюються.

Згодом о 4:18 КМВА зазначила, що у Печерському районі, за ще однією адресою виявили, попередньо, друге загорання після падіння уламків. Також на відкритій території, на площі приблизно 20 м кв. Пожежу ліквідовують. Наразі жертв та руйнувань не зафіксовано.

Ще о 4:54 влада повідомила, що в Печерському районі зафіксовано падіння уламків за чотирма різними адресами. Виявлено загоряння на відкритій місцевості, в подальшому ліквідовано. Інформація щодо ймовірного падіння уламків в Дніпровському районі не підтвердилася.

Вранці, о 6:00 у КМВА заявили, що всі безпілотники, які загрожували столиці – знищено. Руйнувань та постраждалих немає.

Нагадаємо, у Києві повітряна тривога тривала 18 хвилин