Аеропорт Гатвік частково відновив роботу

Аеропорт Гатвік ввечері 19 грудня призупинив усі польоти після того, як на його території помітили два дрони

За даними порталу Flight Radar 24, першим в Гатвік після інциденту приземлився літак, який прямував з аеропорту Східний Мідландс в Лестершир

Лондонський аеропорт Гатвік частково відновив роботу, перервану ввечері 19 грудня через вторгнення двох дронів.

Про це повідомляється на сайті аеропорту.

«Злітно-посадкова смуга Гатвіка зараз доступна, і деякі літаки будуть прийматися на виліт і посадку», - заявили в аеропорту.

Однак пасажирам знову порадили перевіряти статус рейсів перед поїздкою в аеропорт, так як вильоти та прибуття літаків можуть бути затримані або скасовані.

За даними порталу Flight Radar 24, першим в Гатвік після інциденту приземлився літак, який прямував з аеропорту Східний Мідландс в Лестершир. Він прибув о 5:58 за місцевим часом. За даними порталу, літак належить авіакомпанії Thomas Cook Airlines.

Аеропорт Гатвік призупинив усі польоти після того, як на його території помітили два дрони. Пошуком безпілотників і розслідуванням інциденту зайнялася британська поліція. Згодом вона заявила, що вторгнення дронів було навмисним, проте немає ознак того, що подія пов'язана з тероризмом. До ночі на 21 грудня поліцейські і військові не змогли збити безпілотники.