Аеропорт Гатвік частково відновив роботу

Аеропорт Гатвік частково відновив роботу

Аеропорт Гатвік ввечері 19 грудня призупинив усі польоти після того, як на його території помітили два дрони

За даними порталу Flight Radar 24, першим в Гатвік після інциденту приземлився літак, який прямував з аеропорту Східний Мідландс в Лестершир

Лондонський аеропорт Гатвік частково відновив роботу, перервану ввечері 19 грудня через вторгнення двох дронів.

Про це повідомляється на сайті аеропорту.

«Злітно-посадкова смуга Гатвіка зараз доступна, і деякі літаки будуть прийматися на виліт і посадку», - заявили в аеропорту.

Однак пасажирам знову порадили перевіряти статус рейсів перед поїздкою в аеропорт, так як вильоти та прибуття літаків можуть бути затримані або скасовані.

За даними порталу Flight Radar 24, першим в Гатвік після інциденту приземлився літак, який прямував з аеропорту Східний Мідландс в Лестершир. Він прибув о 5:58 за місцевим часом. За даними порталу, літак належить авіакомпанії Thomas Cook Airlines.

Аеропорт Гатвік призупинив усі польоти після того, як на його території помітили два дрони. Пошуком безпілотників і розслідуванням інциденту зайнялася британська поліція. Згодом вона заявила, що вторгнення дронів було навмисним, проте немає ознак того, що подія пов'язана з тероризмом. До ночі на 21 грудня поліцейські і військові не змогли збити безпілотники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: