Поліція озвучила подробиці зіткнення потяга із лісовозом на Вінничині (ОНОВЛЕНО)

Потяг зіткнувся із вантажівкою

Внаслідок аварії загинуло троє людей

За фактом зіткнення вантажівки з пасажирським поїздом, внаслідок якого загинуло троє людей, порушено кримінальну справу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення з автомобілем вибухнуло газобалонне обладнання, що призвело до загорання кабіни машиніста потяга.

На місці пригоди внаслідок отриманих травм загинув водій лісовоза, 31-річний житель Хмільницького району та пасажири автомобіля 39 та 32 років, мешканці Хмільницького району

Крім того, до реанімаційного відділення центральної районної лікарні з опіками різного ступеню тяжкості госпіталізовано машиніста потяга та його помічника.

За цим фактом слідчим відділом поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Журавне Літинського району Вінницької області пасажирський потяг сполученням Хмельницький – Вінниця зіткнувся з лісовозом ЗІЛ-131. Мешканці Хмельницької області – 31-річний водій лісовоза і його пасажири 39 і 32 років – загинули на місці. Машиніста та його помічника госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні з опіками різного ступеня тяжкості.