Поліція озвучила подробиці зіткнення потяга із лісовозом на Вінничині (ОНОВЛЕНО)

Поліція озвучила подробиці зіткнення потяга із лісовозом на Вінничині (ОНОВЛЕНО)
Потяг зіткнувся із вантажівкою

Внаслідок аварії загинуло троє людей

За фактом зіткнення вантажівки з пасажирським поїздом, внаслідок якого загинуло троє людей, порушено кримінальну справу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

За попередньою інформацією, внаслідок зіткнення з автомобілем вибухнуло газобалонне обладнання, що призвело до загорання кабіни машиніста потяга.

На місці пригоди внаслідок отриманих травм загинув водій лісовоза, 31-річний житель Хмільницького району та пасажири автомобіля 39 та 32 років, мешканці Хмільницького району

Крім того, до реанімаційного відділення центральної районної лікарні з опіками різного ступеню тяжкості госпіталізовано машиніста потяга та його помічника.

За цим фактом слідчим відділом поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Журавне Літинського району Вінницької області пасажирський потяг сполученням Хмельницький – Вінниця зіткнувся з лісовозом ЗІЛ-131. Мешканці Хмельницької області – 31-річний водій лісовоза і його пасажири 39 і 32 років – загинули на місці. Машиніста та його помічника госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні з опіками різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: