Березюк, Сироїд та Пастух продовжують голодувати під Адміністрацією президента

Минулу ніч голодувальники поспали, проте відчувають слабкість

Під Адміністрацією Президента продовжують голодування керівник фракції «Об'єднання «Самопоміч» Олег Березюк, віце-спікер парламенту Оксана Сироїд та депутат від «Самопомочі» Тарас Пастух.

За словами Березюка, минулу ніч вони поспали, проте відчувають слабкість. «Усе нижче норми», - зазначив Березюк, відповідаючи на запитання про стан свого здоров'я.

На момент спілкування з голодуючими саме проводив огляд медик. За його словами, він це робить двічі на день за потреби. «Оксану відправили у палатку полежати. Вона заслабла», - прокоментував Березюк порожнє крісло Оксани Сироїд.

На запитання, чи не наполягали вони на тому, аби вона припинила голодування, депутат відповів: «Наполягали. Ми її і брати з собою не хотіли. Але вона боєць».

Окрім того, Березюк обурився тим, що досі ніхто не вийшов до голодуючих із керівництва АП, а тим паче, «ніхто не поцікавився здоров'ям віце-спікера».

Березюк також зазначив, що вчора до них http://glavcom.ua/news/sadoviy-ne-zmig-perekonati-svojih-goloduvalnikiv-pid-ap-akciya-prodovzhitsya-422159.html#mce_temp_url#міський голова Львова Андрій Садовий, з яким, за словами депутата, вони часто спілкуються і тримають його в курсі того, що відбувається. Попри те, що уже почалося вивезення сміття зі Львова, зупиняти голодування поки намірів немає. «Це хоч якісь зрушення, але цього мало», - переконаний Березюк.

Як повідомлялося, лідер фракції «Об'єднання «Самопоміч» Олег Березюк у понеділок, 19 червня, оголосив голодування через проблему із вивезенням сміття зі Львова, згодом до нього приєднався член фракції Тарас Пастух та заступник голови ВР Оксана Сироїд.