Березюк, Сироїд та Пастух продовжують голодувати під Адміністрацією президента

Березюк, Сироїд та Пастух продовжують голодувати під Адміністрацією президента

Минулу ніч голодувальники поспали, проте відчувають слабкість

Під Адміністрацією Президента продовжують голодування керівник фракції «Об'єднання «Самопоміч» Олег Березюк, віце-спікер парламенту Оксана Сироїд та депутат від «Самопомочі» Тарас Пастух.

За словами Березюка, минулу ніч вони поспали, проте відчувають слабкість. «Усе нижче норми», - зазначив Березюк, відповідаючи на запитання про стан свого здоров'я.

На момент спілкування з голодуючими саме проводив огляд медик. За його словами, він це робить двічі на день за потреби. «Оксану відправили у палатку полежати. Вона заслабла», - прокоментував Березюк порожнє крісло Оксани Сироїд.

На запитання, чи не наполягали вони на тому, аби вона припинила голодування, депутат відповів: «Наполягали. Ми її і брати з собою не хотіли. Але вона боєць».

Окрім того, Березюк обурився тим, що досі ніхто не вийшов до голодуючих із керівництва АП, а тим паче, «ніхто не поцікавився здоров'ям віце-спікера».

Березюк також зазначив, що вчора до них http://glavcom.ua/news/sadoviy-ne-zmig-perekonati-svojih-goloduvalnikiv-pid-ap-akciya-prodovzhitsya-422159.html#mce_temp_url#міський голова Львова Андрій Садовий, з яким, за словами депутата, вони часто спілкуються і тримають його в курсі того, що відбувається. Попри те, що уже почалося вивезення сміття зі Львова, зупиняти голодування поки намірів немає. «Це хоч якісь зрушення, але цього мало», - переконаний Березюк.

Як повідомлялося, лідер фракції «Об'єднання «Самопоміч» Олег Березюк у понеділок, 19 червня, оголосив голодування через проблему із вивезенням сміття зі Львова, згодом до нього приєднався член фракції Тарас Пастух та заступник голови ВР Оксана Сироїд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: