Бійці АТО вимагають від нардепа Луценка вибачень або складання мандату

Ігор Луценко

Від Ігоря Луценка вимагають вибачень перед командиром роти спецпризначення поліції Донеччини Юрієм Голубаном за наклеп

Ветерани АТО і бійці полку «Київ» вимагають від народного депутата від фракції «Батьківщина» Ігоря Луценка вибачитися перед командиром роти спецпризначення поліції Донеччини Юрієм Голубаном за наклеп і підтримку брудної піар-кампанії проти поліції. Про це йдеться у зверненні добровольців, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook член фракції «Народний фронт» Євген Дейдей.

«У той час, коли наші хлопці несуть службу в зоні проведення АТО, Луценко, використовуючи депутатський мандат, влаштовує провокації і поширює брудну брехню в соцмережах! Він дозволяє собі підтримувати образи і безпідставні наклепи на адресу нашого товариша і офіцера, втягуючи його в інформаційні війни», – наголошується у документі.

«Ми вважаємо, що така поведінка неприпустима. І вимагаємо вибачень або позбавлення його депутатського мандата», – зазначають бійці АТО.

«Голубан – це людина, якій багато хто з нас зобов'язаний життям! Він стояв з нами пліч-о-пліч на фронті і жодного разу не дав приводу засумніватися у своїй відданості нашій країні! Він той, для кого слова «честь» і «гідність» – не порожній звук! І ми будемо стояти за нього до кінця!» – йдеться у зверненні.

Бійці закликають усіх народних депутатів оголосити бойкот Луценку до моменту вирішення конфлікту.

«Ніхто не має права на подібну поведінку! Ми щодня ризикуємо життями і ховаємо наших товаришів заради правової, єдиної, соборної і демократичної України. Заради країни, в якій будуть поважати закон і правоохоронців, де будуть пам'ятати про те, що сьогодні роблять наші хлопці на фронті, де до них будуть ставитися з належною повагою! А не заради депутатського свавілля і не заради популістів, які будують кар'єру на нашій крові», – резюмують бійці АТО.

Як відомо, народний депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко поширив на своїй сторінці у Facebook заяву одного з ватажків терористичної організації «ДНР» з наклепом на адресу Юрія Голубана.