Бійці АТО вимагають від нардепа Луценка вибачень або складання мандату

Бійці АТО вимагають від нардепа Луценка вибачень або складання мандату
Ігор Луценко

Від Ігоря Луценка вимагають вибачень перед командиром роти спецпризначення поліції Донеччини Юрієм Голубаном за наклеп

Ветерани АТО і бійці полку «Київ» вимагають від народного депутата від фракції «Батьківщина» Ігоря Луценка вибачитися перед командиром роти спецпризначення поліції Донеччини Юрієм Голубаном за наклеп і підтримку брудної піар-кампанії проти поліції. Про це йдеться у зверненні добровольців, яке оприлюднив на своїй сторінці у Facebook член фракції «Народний фронт» Євген Дейдей.

«У той час, коли наші хлопці несуть службу в зоні проведення АТО, Луценко, використовуючи депутатський мандат, влаштовує провокації і поширює брудну брехню в соцмережах! Він дозволяє собі підтримувати образи і безпідставні наклепи на адресу нашого товариша і офіцера, втягуючи його в інформаційні війни», – наголошується у документі.

«Ми вважаємо, що така поведінка неприпустима. І вимагаємо вибачень або позбавлення його депутатського мандата», – зазначають бійці АТО.

«Голубан – це людина, якій багато хто з нас зобов'язаний життям! Він стояв з нами пліч-о-пліч на фронті і жодного разу не дав приводу засумніватися у своїй відданості нашій країні! Він той, для кого слова «честь» і «гідність» – не порожній звук! І ми будемо стояти за нього до кінця!» – йдеться у зверненні.

Бійці закликають усіх народних депутатів оголосити бойкот Луценку до моменту вирішення конфлікту.

«Ніхто не має права на подібну поведінку! Ми щодня ризикуємо життями і ховаємо наших товаришів заради правової, єдиної, соборної і демократичної України. Заради країни, в якій будуть поважати закон і правоохоронців, де будуть пам'ятати про те, що сьогодні роблять наші хлопці на фронті, де до них будуть ставитися з належною повагою! А не заради депутатського свавілля і не заради популістів, які будують кар'єру на нашій крові», – резюмують бійці АТО.

11_14

12_13

Як відомо, народний депутат від фракції «Батьківщина» Ігор Луценко поширив на своїй сторінці у Facebook заяву одного з ватажків терористичної організації «ДНР» з наклепом на адресу Юрія Голубана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: