«Бобік Порошенка» Ляшко погрожує Тимошенко натравити на неї своїх «чіхуахуа»

Ляшко відповів на звинувачення Тимошенко

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко відповів на звинувачення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у тому, що він координує свою діяльність у відповідності до побажань діючого президента Петра Порошенка. Пост-відповідь він опублікував у мережі Facebook.

«Мої «чіхуахуа» хочуть попробувати юлькіну задницю:))», - написав він і розмістив фото, на якому зображений він сам та ротвейлери.

Нагадаємо, у вівторок на погоджувальній раді парламенту Тимошенко заявила, що Ляшко є інструментом Порошенка у боротьбі із нею. «Якщо Порошенко хоче зі мною боротися, хай виходить і сам проти мене бореться, а не через своїх чіхуахуа. Треба боротися своїми руками, а не через бобіків, які тявкають за його вказівками», - сказала вона.

Це сталося після того, як Ляшко під час засідання сказав, промовлячи до Тимошенко, «поверніть, будь ласка, 200 мільйонів доларів, які ви з Лазаренком вивели у 1996 році».

Раніше лідер «радикалів» Олег Ляшко нагородив Тимошенко епітетом «московська зозуля», звинувачуючи її у співпраці з Кремлем.