«Бобік Порошенка» Ляшко погрожує Тимошенко натравити на неї своїх «чіхуахуа»

«Бобік Порошенка» Ляшко погрожує Тимошенко натравити на неї своїх «чіхуахуа»

Ляшко відповів на звинувачення Тимошенко

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко відповів на звинувачення лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у тому, що він координує свою діяльність у відповідності до побажань діючого президента Петра Порошенка. Пост-відповідь він опублікував у мережі Facebook.

«Мої «чіхуахуа» хочуть попробувати юлькіну задницю:))», - написав він і розмістив фото, на якому зображений він сам та ротвейлери.

Пост ЛяшкаПост Ляшка

Нагадаємо, у вівторок на погоджувальній раді парламенту Тимошенко заявила, що Ляшко є інструментом Порошенка у боротьбі із нею. «Якщо Порошенко хоче зі мною боротися, хай виходить і сам проти мене бореться, а не через своїх чіхуахуа. Треба боротися своїми руками, а не через бобіків, які тявкають за його вказівками», - сказала вона.

Це сталося після того, як Ляшко під час засідання сказав, промовлячи до Тимошенко, «поверніть, будь ласка, 200 мільйонів доларів, які ви з Лазаренком вивели у 1996 році».

Раніше лідер «радикалів» Олег Ляшко нагородив Тимошенко епітетом «московська зозуля», звинувачуючи її у співпраці з Кремлем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: