Британія продовжить візи українцям, які не встигли повернутись додому

Велика Британія продовжить візи громадянам України 

Візи продовжать до 31 травня тим українцям, які не змогли вилетіти з Британії

Громадяни, які не змогли повернутися до України зі Сполученого Королівства на тлі заходів щодо протидії Covid-19, та тим самим порушили терміни британської візи, зможуть звернутись за її подовженням. Про це повідомляє посольство України у Британії.

«Шановні громадяни, які не змогли повернутися до України через Covid-19, що спричинило порушення термінів вашої британської візи. За досягнутою зі Сполученим Королівством домовленістю ті, хто опинилися в такій ситуації мають надіслати імейл до Хоум Офісу CIH@homeoffice.gov.uk і ваші візи буде продовжено до 31 травня», - повідомили в посольстві.

Нагадаємо. у Британії ввели жорсткі обмеження через коронавірус. Відтепер британці зобов'язані перебувати вдома, виходячи на вулицю тільки в крайніх і чітко визначених випадках.

За даними Worldometers, станом на ранок середи, 25 березня, в світі зареєстровано 435 383 випадків зараження коронавірусом, зокрема 19 620 летальних випадків і 111 878 людини одужали.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків.

25 березня Кабмін увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

 Читайте також: