Британія продовжить візи українцям, які не встигли повернутись додому

Британія продовжить візи українцям, які не встигли повернутись додому
Велика Британія продовжить візи громадянам України 

Візи продовжать до 31 травня тим українцям, які не змогли вилетіти з Британії

Громадяни, які не змогли повернутися до України зі Сполученого Королівства на тлі заходів щодо протидії Covid-19, та тим самим порушили терміни британської візи, зможуть звернутись за її подовженням. Про це повідомляє посольство України у Британії.

«Шановні громадяни, які не змогли повернутися до України через Covid-19, що спричинило порушення термінів вашої британської візи. За досягнутою зі Сполученим Королівством домовленістю ті, хто опинилися в такій ситуації мають надіслати імейл до Хоум Офісу [email protected] і ваші візи буде продовжено до 31 травня», - повідомили в посольстві.

Нагадаємо. у Британії ввели жорсткі обмеження через коронавірус. Відтепер британці зобов'язані перебувати вдома, виходячи на вулицю тільки в крайніх і чітко визначених випадках.

За даними Worldometers, станом на ранок середи, 25 березня, в світі зареєстровано 435 383 випадків зараження коронавірусом, зокрема 19 620 летальних випадків і 111 878 людини одужали.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 29 нових випадків.

25 березня Кабмін увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

 Читайте також: 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: