«Цитати великих». В «Урядовому кур'єрі» потролили прем'єра Гройсмана

У газеті, яка висвітлює Кабміну, покепкували над прем’єр-міністром?

Заява прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про майбутній ріст ВВП в Україні, яку винесли на передовицю головної урядової газети, викликала хвилю іронічних коментарів у соцмережах.

На першій сторінці видання «Урядовий кур’єр» надрукували чергову неоковирну цитату Гройсмана у рубриці «Цитата дня». «Ми прогнозуємо зростання економіки на 3%. Але я впевнений, що цей показник можна збільшити до 5-7 відсотків».

Блогер і журналіст Денис Безлюдько припустив у соцмережі, що у газеті, яка висвітлює діяльність Кабінету міністрів так пошуткували над заявою Гройсмана про майбутній ріст ВВП в Україні. Бо ж не зрозуміло, як Гройсман з 3% хоче зробити 7%, або ж виникає питання, якщо він такий впевнений, що можна більше, то чому таки прогнозує менше.

«Мені одному здається, що редактор «кур'єра» їх тролить?», - написав журналіст.

Нагадаємо, нещодавно Гройсман заявив, що Україна має всі можливості для збільшення економічного зростання з 2019 року на 5-7%. За словами прем’єра, нормальний бізнес-клімат, нормальні умови ведення підприємництва в країні, доступ до можливих ресурсів підприємців мають надзвичайно важливе значення.

Натомість міжнародне рейтингове агентство Moody's прогнозує, що в Україні ВВП на душу населення залишатиметься найменшим серед країн СНД в 2017-2018 роках.

Читайте також статтю «Главкома»: «Совок» на марші. Як Гройсман став Брежнєвим