День в АТО: ворог накривав вогнем опорні пункти в під Маріуполем

Сьогодні бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати Мінські угоди. З початком доби зафіксовано 35 обстрілів», - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, найбільше ворог накривав вогнем опорні пункти на Маріупольському напрямку. Зранку захисники Павлополя були обстріляні 82 мм мінометами, гранатометами та великокаліберними кулеметами. Після обіду противник почав накривати позиції морпіхів у Широкиному та Водяному з артилерійських систем 122 калібру. Крім того, по позиціях в районі Водяного бив танк та активізувалися ворожі снайпери. А морпіхів у Широкиному обстрілювали з озброєння БМП. 120 мм міномети гатили по оборонцях Гнутового.

На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки. Тут опорні пункти українських воїнів накривали вогнем мінометів калібру 120 та 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. З озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по захисниках Луганського. В оборонців Верхньоторецького російсько-терористичні підрозділи намагалися поцілити з великокаліберних кулеметів, а опорні пункти поблизу Новгородського та Невельського обстрілювали з гранатометів різних систем.

На Луганщині захисників Новоолександрівки обстрілювали з великокаліберних кулеметів. 

У штабі повідомили, що з метою подавити активність бойовиків українські військові відкривали вогонь у відповідь.