До бази «Миротворця» потрапили ще два відомі артисти

Олександр Ширвіндт

Ширвіндт свідомо порушив державний кордон України

Російський актор, художній керівник Московського академічного театру сатири Олександр Ширвіндт і рок-музикант з США, лідер групи Alex Carlin Band Алекс Карлін потрапили в базу даних українського сайту «Миротворець» за незаконне відвідування Криму.

Згідно з повідомленням на сайті, Ширвіндт потрапив в базу через свідоме порушення державного кордону України - незаконну гастрольну діяльність на території тимчасово окупованого Росією Криму.

Карлін потрапив в базу даних сайту з аналогічних причин.

Як повідомлялося, раніше до чорного списку «Миротворця» внесли українофоба Вассермана.

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

У липні в базу «Миротворця» потрапили російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська. Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

1 липня стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

12 серпня стало відомо, що 72-річний російський телеведучий програми «Поле чудес» Леонід Якубович потрапив до бази даних центру «Миротворець» за порушення державного кордону України при поїздці до окупованого Криму.

26 серпня російський актор, письменник і драматург Євген Гришковець потрапив у списки «Миротворця» за гастролі в окупованому Криму та антиукраїнські висловлювання.

Це не повний перелік осіб, які потрапили до списку «Миротворця».