Зірка російського телесеріалу «Кухня» потрапила в базу «Миротворця»

Зірка російського телесеріалу «Кухня» потрапила в базу «Миротворця»

Лави ворогів України також поповнили російські актори Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова

Російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська потрапила до списку злочинців сайту «Миротворець». Про це повідомляється в розділі «Чистилище» сайту.

31_15

Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

Артистам закидають свідоме порушення державного кордону України, а також незаконну діяльність на території окупованого Росією Криму.

Група цих акторів брала участь у зйомках фільму «Навчи мене жити» в анексованому Криму, а саме в Севастополі, Балаклаві та Ялті.

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

1 липня стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

Як повідомлялося, народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроект, яким хочуть заборонити українським артистам виступати на території Росії, анексованого Криму та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: