До України їде перша торгова місія із США

Американці шукатимуть в Україні цікаві інвестиційні можливості

Наприкінці жовтня в Україну приїде перша офіційна торгова місія з 12 великих американських компаній з метою пошуку цікавих інвестиційних можливостей.

Про це розповів заступник міністра міжнародної торгівлі США Гілберт Каплан на зустрічі з міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим, передає прес-служба уряду.

Заступник міністра міжнародної торгівлі США підкреслив, що інвестиції в Україну є одним з важливих векторів уваги американського бізнесу.

Кубів розповів, що наразі в Україні почали діяти нові правила приватизації, і підкреслив, що багато підприємств вже успішно приватизуються через систему «Прозорро.Продажі».

«Я хочу звернути увагу американського бізнесу на великі об'єкти, приватизація яких за новими правилами тільки починається. Ми пропонуємо приватним інвесторам підприємства енергетичної сфери, а також великі інфраструктурні та промислові компанії», - розповів Кубів.

Каплан підкреслив, що це перша офіційна торгова місія з США в Україну.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Петро Порошенко провів зустріч з американськими бізнесменами. 

Під час зустрічі, яка тривала більше двох годин, обговорювалися питання бізнес-клімату, дерегуляції, податкової політики та досягнення останнього року в частині реформ законодавчої сфери.

«Також були представлені окремі бізнес-проекти, які планують реалізувати в Україні найближчим часом», - запевнив президент.