Фірташ назвав екс-міністра Яресько грабіжницею

Ми залізли в кабалу - Фірташ
Фото Dialog.ua

Бізнесмен нагадав, що Яресько – американка

Экс-министр фінансів Наталія Яресько пограбувала Україну. Так олігарх Дмитро Фірташ прокоментував умови угоди про реструктуризацію боргів, укладеної зі США  за часів перебування Яресько на цій посаді, пише «РБК-Україна».

Бізнесмен також нагадав, що Яресько – американка і додав: «Ми залізли в кабалу. Українець б в житті не підписав таку реструктуризацію. Він би як мінімум побоявся в'язниці».

На зауваження журналіста про те, що рішення про таку реструктуризацію Яресько приймала не обноосібно, Фірташ відповів: «Ви пам'ятаєте, як приїжджав Байден (Джо Байден, віце-президент США. – Ред.) в кінці минулого року? Ви взагалі бачили цей цирк? Всі вишикувалися, як комсомольці, і рапортують Байдену, як господареві облвиконкому або першому секретареві ЦК ВЛКСМ, як вони будуть себе поводити. Ну є хоч якась гордість? Можна порівнювати, хто є хто, але щоб так принижуватися…»

Як раніше повідомлялось, Дмитро Фірташ заявив, що не бачить нічого дивного у тому, що «Інтер» вирізав з концерту слова Пономарьова «Слава Україні!».