Фірташ не побачив нічого дивного в тому, що «Інтер» вирізав з концерту слова Пономарьова «Слава Україні!»

Фірташ не побачив нічого дивного в тому, що «Інтер» вирізав з концерту слова Пономарьова «Слава Україні!»

Режисери ріжуть не тільки це, і ріжуть багато, розповів Фірташ

Зникнення зі святкового концерту на «Інтері» слів співака Олександра Пономарьова «Слава Україні!» співвласник телеканала олігарх Дмитро Фірташ пояснив особливостями режисерської роботи та технічного процесу. Про це він сказав в інтерв’ю «РБК-Україна».

«Відбувається технічний процес, верстка програми. Режисери ріжуть не тільки це, і ріжуть багато. У концерті була закладена ідеологія, яка сьогодні потрібна країні: досить вже розколювати, годі принижувати самих себе. Ми говорили про те, що треба показати, що ми чогось варті, що ми здібні люди. Ми намагалися через концерт показати, що українці – це сильний народ, який повинен мати свою позицію і жити незалежно від бажань когось ззовні», – зазначив він.

Фірташ також додав, що, на його думку, промовляння слів «Слава Україні!» – не показник любові до держави. «Те, що я скажу «Слава Україні!», не означає, що я люблю країну більше за інших. І якщо я не кричу, це не означає, що я на цю країну не працюю. У мене інше розуміння любові, ставлення до країни – дія. Я – людина вчинків», – пояснив він.

Як повідомлялося, «Інтер» вирізав з телеверсії свого концерту слова Пономарьова «Слава Україні!». Як повідомили джерела на каналі, керівниця Inter Media Group Ганна Безлюдна нібито розгнівалася і наказала вирізати ці слова з телеверсії, а також більше не запрошувати Олександра Пономарьова на проекти.

Нагадаємо, українські активісти та громадські діячі в мережі були обурені останнім концертом телеканала «Інтер» «Україна: від А до Я», присвяченого 25-й річниці Незалежності, та звинувачували його у «проросійській медійній політиці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: