ФСБ Росії прослуховує телефони жителів «ЛНР» та карає критиків «влади»

По кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та так званої «влади ЛНР», а також підтримки України, проводиться затримання «порушників» та їх залякування

ФСБ Росії з початку вересня у Луганську, Стаханові (Кадіївці – ред.), Дебальцевому, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України себе на сторінці у Facebook.

«У зв’язку зі зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, у тому числі стихійних зібрань для демонстративного осуду діяльності російських окупаційних військ та зрадників, співробітниками ФСБ РФ активізовано заходи щодо залякування місцевих мешканців та посилення поліцейського режиму. З початку вересня, у ключових містах області: Луганську, Стаханові (Кадіївці — ред.), Дебальцевому, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів.», - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, по кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та так званої «влади ЛНР», а також підтримки України, проводиться затримання «порушників» та їх залякування наслідками, у тому числі можливою кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданим обвинуваченням», — йдеться у повідомленні.