ФСБ Росії прослуховує телефони жителів «ЛНР» та карає критиків «влади»

ФСБ Росії прослуховує телефони жителів «ЛНР» та карає критиків «влади»

По кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та так званої «влади ЛНР», а також підтримки України, проводиться затримання «порушників» та їх залякування

ФСБ Росії з початку вересня у Луганську, Стаханові (Кадіївці – ред.), Дебальцевому, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України себе на сторінці у Facebook.

«У зв’язку зі зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, у тому числі стихійних зібрань для демонстративного осуду діяльності російських окупаційних військ та зрадників, співробітниками ФСБ РФ активізовано заходи щодо залякування місцевих мешканців та посилення поліцейського режиму. З початку вересня, у ключових містах області: Луганську, Стаханові (Кадіївці — ред.), Дебальцевому, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів.», - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, по кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та так званої «влади ЛНР», а також підтримки України, проводиться затримання «порушників» та їх залякування наслідками, у тому числі можливою кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданим обвинуваченням», — йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: