Фірма, близька до нардепа Москаленка, виграла тендер на облаштування семи футбольних полів на Київщині

Нардеп Ярослав Москаленко захоплюється не тільки політикою та бізнесом, а й футболом

Загальна вартість прокладання синтетичного покриття з гарантією не менше 5 років становить 33 млн грн

Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації 27 вересня за результатами тендера уклало угоду з ТОВ «Євроспортаренабуд» (Вишгород) на поставку семи комплектів для облаштування футбольних полів на Київщині.

Загальна вартість становить 32,99 млн грн, повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

У технічному завданні замовника записано, що підрядник має вкласти штучну траву на футбольні поля розміром 110х70 м, які розміщені у Броварах, Славутичі, Василькові, Борисполі, Ставищах, Іванкові та селі Пірново.

Наголошується, що волокно, яке використовується для виробництва штучної трави, має бути безпечним для дітей, не містити фталатів і свинцю.

Постачальник має надати гарантію на експлуатацію штучної трави не менше ніж 5 років.

Конкурентами на торгах виступили ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики» з пропозицією 33 млн грн і ТОВ «Інтер констракшн компані» - 33,96 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, компанія «Євроспортаренабуд» створена у серпні 2013 р. у Вишгороді Київської області. Засновником вказаний Денис Михайлюк. Директором виступає Василь Наливайко, який є президентом  вишгородського футбольного клубу «Діназ».

Засновником і почесним президентом ФК «Діназ» є нардеп Ярослав Москаленко, член депутатської групи «Воля народу». На позачергових виборах до парламенту в 2014 році Москаленко переміг в одномандатному окрузі № 96 з центру у Вишгороді Київської області.