Фірма, близька до нардепа Москаленка, виграла тендер на облаштування семи футбольних полів на Київщині

Фірма, близька до нардепа Москаленка, виграла тендер на облаштування семи футбольних полів на Київщині
Нардеп Ярослав Москаленко захоплюється не тільки політикою та бізнесом, а й футболом

Загальна вартість прокладання синтетичного покриття з гарантією не менше 5 років становить 33 млн грн

Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації 27 вересня за результатами тендера уклало угоду з ТОВ «Євроспортаренабуд» (Вишгород) на поставку семи комплектів для облаштування футбольних полів на Київщині.

Загальна вартість становить 32,99 млн грн, повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

У технічному завданні замовника записано, що підрядник має вкласти штучну траву на футбольні поля розміром 110х70 м, які розміщені у Броварах, Славутичі, Василькові, Борисполі, Ставищах, Іванкові та селі Пірново.

Наголошується, що волокно, яке використовується для виробництва штучної трави, має бути безпечним для дітей, не містити фталатів і свинцю.

Постачальник має надати гарантію на експлуатацію штучної трави не менше ніж 5 років.

Конкурентами на торгах виступили ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики» з пропозицією 33 млн грн і ТОВ «Інтер констракшн компані» - 33,96 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, компанія «Євроспортаренабуд» створена у серпні 2013 р. у Вишгороді Київської області. Засновником вказаний Денис Михайлюк. Директором виступає Василь Наливайко, який є президентом  вишгородського футбольного клубу «Діназ».

Засновником і почесним президентом ФК «Діназ» є нардеп Ярослав Москаленко, член депутатської групи «Воля народу». На позачергових виборах до парламенту в 2014 році Москаленко переміг в одномандатному окрузі № 96 з центру у Вишгороді Київської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: