Глава НАЗК поскаржилася на журналістів, які знімають «кіно» про неї

Наталія Корчак

Корчак прокоментувала відео зі своєю свекрухою

Глава НАЗК Наталія Корчак прокоментувала оприлюднене в Інтернеті відео, як її свекруха зачинила у власній квартирі детектива НАБУ, який неї у справі про незадеклароване авто та намагався вручити повістку на допит.

«Окрім кримінального провадження є ще в моєму житті те, чого ніколи до цього часу не відбувалося. Кіно», - зазначила Корчак на своїй сторінці в Facebook.

«Не знаю наскільки документально-реалістичним буде кінцевий продукт того, що зараз знімає Денис Бигус , проте хочу вірити, що:
-з моїх батьків і їх звичайного життя пенсіонерів в Козятині не зроблять «мильну оперу» чи «трилер»; 
- слова моїх вчителів процитують повністю, а класні журнали з оцінками - без фотошопу;
- після таких фотопроектів моя родина зможе й надалі жити звичайним життям і життю моїх синів нічого не загрожуватиме», - висловила вона свої сподівання.

Корчак також додала, що пишається батьками, в школі вчилась добре, а «сім’я – найдорожче що в мене є, і є межа, поза якою мають залишатися будь-які журналістські хроніки»

«Я трудову діяльність розпочала робітником виробничої дільниці № 1 Козятинського хлібоприймального підприємства, раджу побувати ще й там», - іронізувала керівниця антикорупційного органу.

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явилося відео, як свекруха голови НАЗК Наталії Корчак, зачинила у власній квартирі детектива НАБУ, який неї у справі про незадеклароване авто та намагався вручити повістку на допит. Ролик зняв сам потерпілий.

Про це повідомила спільнота BIHUS.info на своїй сторінці у Facebook.

На кадрах можна почути перемовини детектива з жінкою, під час яких той намагається переконати її відчинити двері.

Під час розмови детектив нагадує, що є посадовою особою та що вона сама запросила його пройти до квартири для дачі свідчень.

Жінка ж переконує, що детектив опинився в її квартирі обманним шляхом.