Глава НАЗК поскаржилася на журналістів, які знімають «кіно» про неї

Глава НАЗК поскаржилася на журналістів, які знімають «кіно» про неї
Наталія Корчак

Корчак прокоментувала відео зі своєю свекрухою

Глава НАЗК Наталія Корчак прокоментувала оприлюднене в Інтернеті відео, як її свекруха зачинила у власній квартирі детектива НАБУ, який неї у справі про незадеклароване авто та намагався вручити повістку на допит.

«Окрім кримінального провадження є ще в моєму житті те, чого ніколи до цього часу не відбувалося. Кіно», - зазначила Корчак на своїй сторінці в Facebook.

«Не знаю наскільки документально-реалістичним буде кінцевий продукт того, що зараз знімає Денис Бигус , проте хочу вірити, що:
-з моїх батьків і їх звичайного життя пенсіонерів в Козятині не зроблять «мильну оперу» чи «трилер»; 
- слова моїх вчителів процитують повністю, а класні журнали з оцінками - без фотошопу;
- після таких фотопроектів моя родина зможе й надалі жити звичайним життям і життю моїх синів нічого не загрожуватиме», - висловила вона свої сподівання.

Корчак також додала, що пишається батьками, в школі вчилась добре, а «сім’я – найдорожче що в мене є, і є межа, поза якою мають залишатися будь-які журналістські хроніки»

«Я трудову діяльність розпочала робітником виробничої дільниці № 1 Козятинського хлібоприймального підприємства, раджу побувати ще й там», - іронізувала керівниця антикорупційного органу.

Нагадаємо, нещодавно в інтернеті з'явилося відео, як свекруха голови НАЗК Наталії Корчак, зачинила у власній квартирі детектива НАБУ, який неї у справі про незадеклароване авто та намагався вручити повістку на допит. Ролик зняв сам потерпілий.

Про це повідомила спільнота BIHUS.info на своїй сторінці у Facebook.

На кадрах можна почути перемовини детектива з жінкою, під час яких той намагається переконати її відчинити двері.

Під час розмови детектив нагадує, що є посадовою особою та що вона сама запросила його пройти до квартири для дачі свідчень.

Жінка ж переконує, що детектив опинився в її квартирі обманним шляхом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: