Хабарниці з Фонду гарантування вкладів призначили заставу в 130 млн грн

Затримана чиновниця Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

Чиновницю Фонду гарантування вкладів спіймали на хабарі $5 млн

Печерським районним судом Києва одній з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб обрано запобіжний захід тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 130 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, за клопотанням якої було винесено рішення.

У ГПУ нагадають, що управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури спільно із управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих ГПУ та Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України 7 червня під час одержання неправомірної вигоди у сумі 5 млн доларів США затримано одну з Уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, 7 червня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що чиновницю Фонду гарантування вкладів спіймали на хабарі $5 млн.

У Фонді гарантування вкладів не підтвердили затримання своєї співробітниці на хабарі.

Журналісти вияснили, що чиновницею Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яку спіймали на хабарі $5 млн, імовірно, є Юлія Приходько, напередодні призначена уповноваженою особою на ліквідацію банку «Форум».